Tegye hatékonyabbá az irodai nyomtatást profi nyomtatóval pofátlanul verhetetlen áron

– a Lexmark MX431adn DSDF mono piaci ára nettó 150-160.000 forint körül alakul, mi viszont készletkisöprés miatt most csak 98.000 + Áfáért odaadjuk

Gyors, pontos, nagy kapacitású – ez jellemzi a Lexmark MX431adn DSDF mono nyomtatót, amely raktárkészletünkről még kapható. A fürge készüléket nagy teljesítményű (akár 20.000 oldalra elegendő) festékkazettával is tudjuk adni, ami így kisirodai felhasználásra tökéletesen alkalmassá teszi. Kompakt méretének köszönhetően nincs nagy helyigénye, ezért szinte bárhol elfér.

Szerezze meg most verhetetlen áron: a piaci nettó 150-160.000 forintos ár helyett 98.000 + Áfáért!

Az alapvető funkciók mellett – melybe a gyors lapolvasás is beletartozik – a széles körben használt, felhőalapú megoldások integrációja is helyet kapott a gépben, ami azt jelenti, hogy könnyedén csatlakoztathatja Box, DropBox, Google Drive, vagy Microsoft OneDrive fiókját, ahová a készülék automatikusan el is tudja menteni a beszkennelt anyagokat.

Adatai maximális biztonságban vannak a Lexmark termékbiztonsággal kapcsolatos fejlesztéseinek köszönhetően. Emellett képes kétoldalas nyomtatásra és energiatakarékos üzemmódra is. A gazdaságosságát pedig az bizonyítja, hogy elnyerte az EPEAT SILVER és az ENERGY STAR tanúsítványokat.

Ne késlekedjen, mert a készletünk rohamosan fogy és csak korlátozott számban áll rendelkezésre a Lexmark MX431adn DSDF mono nyomtató.

Maradt még kérdése, esetleg beszerezné új, professzionális nyomtatóját egy tényleg vissza nem térő kedvezményes áron? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!