Egy intelligens, egyszerűen kezelhető, mégis igényeinek megfelelő funkciókban gazdag, megbízható elektromos autó töltőt keres?

Akkor figyeljen, mert van egy remek ajánlatunk…

 

Miért kérjen tőlünk ajánlatot?

Többféle professzionális, jellemzően európai gyártású márkának az elektromos autó töltőállomást kínáljuk

Akár napelemről is üzemeltethető, és egyedülálló módon tudunk biztosítani okos tarifálást

Verhetetlen árú, megbízható, strapabíró elektromos autó töltőállomásokkal dolgozunk

Igény szerint komplex rendszerekbe is be tudjuk integrálni az eszközöket

Egy elektromos autó töltő telepítése mindig sok kockázatot rejt magában – vajon megfelelően fog működni? Tudom-e érvényesíteni a garanciát, ha meghibásodik? Lehet-e komplexebb rendszerben használni, esetleg profitálni belőle, mint vállalkozás?

A fentiek mellett megannyi kérdés felmerül ügyfeleinkben, mielőtt elektromos autó töltőt választanak. A legtöbb telepítő cég ugyan megválaszolja a kérdések többségét, de egyik sem nyújt olyan komplex megoldást, mint mi. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg megbízható, strapabíró, mégis verhetetlen ár/érték arányú, olcsó elektromos autó töltőinket!A mi megoldásunkra kettős garancia van

Töltőállomásaink professzionálisak, többségében az EU-ban gyártott márkák, amelyek világszerte ismertek megbízhatóságukról és hihetetlenül kedvező árukról.

Segítségünkkel kiélvezheti a Smart Charging Network-ben (SCN) rejlő potenciált, amely az egyik legfejlettebb töltőállomás-technológia. Több állomás esetében a rendszer összehangolja az egységek között a töltési sebességét. Miközben a töltőállomások együttesen vannak konfigurálva és ökoszisztémában is működnek, egyénileg megközelíthetőek és vezérelhetőek maradnak.

Az intelligens töltőhálózat segítségével a rendelkezésre álló teljesítménykapacitás egyenletesen oszlik el a felhasználók között, így ha egy autó feltöltődött, úgy a felszabadult erőforrásokkal erősíti a többi töltést.A garancia másik pillére a szolgáltatásunk, melyet jellemzően intézményeknek, társasházaknak, illetve vállalkozásoknak kínálunk. Beállítjuk rendszerét úgy, hogy az energiafelhasználás optimális legyen, ne legyen felesleges kapacitás igénylés, illetve távolról is tudjuk vezérelni az egységeket. Folyamatos szoftveres felügyeletet biztosítunk a zökkenőmentes működés érdekében, és a szükséges karbantartási munkálatokat is ellátjuk.

Segítünk pontosan meghatározni és megtervezni az elektromos autó töltőállomások mennyiségét és helyét. 

Elszabadult a rezsiár-szörny, de mi megtaláltuk az ellenszerét

Komoly fejfájást okoz vállalkozásának a megemelkedett áramszámla, igaz? Csökkentse hát le: megújuló energiaforrásból is tudja üzemeltetni az eszközt – így az lényegesen olcsóbb, mint a piaci áron vásárolt áram díja. Továbbá egyedülálló módon tudunk biztosítani okos tarifálást. Az utóbbi azt jelenti, hogy az áram jelenlegi árához igazítva tudja vezérelni a töltési teljesítményt, óránként monitorozva 

Hogyan történik az elektromos autó töltőrendszer telepítésének folyamata?

1

Előzetes, díjmentes konzultáció

2

Indikatív árajánlat

3

Indikatív árajánlat elfogadása

4

Helyszíni felmérés a pontos árajánlat kalkuláció érdekében

5

Végleges ajánlatadás

6

Végleges ajánlat elfogadása

7

Műszaki és szükség esetén gazdasági tervezés

8

Töltőpontok kiépítése és üzembe helyezése

9

Engedélyeztetés

10

Üzemeltetés megkezdése

Why choose us?

Az általunk forgalmazott márkák többségét Európában gyártják, kiváló ár/értéket képviselnek, intelligensek, robosztusak, biztonságosak, megbízhatóak és leginkább megfizethetőek.

Az intelligens töltőhálózat páratlan együttműködéssel gazdaságos üzemeltetést biztosít. Ez lehetővé teszi a pénztárcabarátabb, olcsóbb töltést.

A nagy képernyőnek köszönhetően láthatja, mi történik töltés közben. Ennek köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy áll a töltés.

Kettős garanciát kínálunk ügyfeleinknek, így alacsony bekerülési költség mellett (akár bérleti konstrukció keretében is) tudunk professzionális, megbízható elektromos autó töltőberendezéseket kínálni.

Mennyibe kerül egy ilyen elektromos autó töltőállomás?

Igény szerint 550 Euro-tól tudunk profi, megbízható és gazdaságos töltőállomást biztosítani.

Kiknek ajánljuk?

otthoni felhasználása – gazdaságos töltés

irodáknak, intézményeknek – kényelmes, megfizethető 

társasházaknak – pontos elszámolással

kiskereskedelmi egységek, beruházók – profitot termel

Maradt még kérdése, esetleg egyből szeretne ajánlatot kérni? Töltse ki az alábbi űrlapot most és kollégáink keresni fogják a megadott elérhetőségen, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén!