Top performance
with our

hardware rental software rental SMB system
operation
enterprise
IT support

services

Cost-effective IT solutions for businesses, for both office work and home office operation.

Hardware rental

A fast and powerful IT system
Robust, reliable computers
The efficiency of an optimized system

Software rental

Licensed, up-to-date software at an affordable price
Functioning, compatible hardware
Secure IT solutions that can operate from anywhere

SMB system operation

Ongoing professional IT assistance
Consulting, operation of the IT system
IT support for your company's business activities

Enterprise IT

Professional, expert IT operation background
Constant attention in case of heavy use
Services tailored to organizational needs

Top performance
with our

hardware rental
services
software rental
services
SMB system
operation
services
enterprise
IT support
services

Cost-effective IT solutions for businesses, for both office work and home office operation.

We offer stable and robust solutions

Smart Digital’s well-prepared team has decades of experience in helping Hungarian companies to optimize their office operation and home office work with IT outsourcing services. Our tailor-made IT services always include needs assessment and expert advice before and during the entire project. We help our SMBand enterprise clients as a professional IT partner.

With our hardware rental service, you can create corporate networks and IT infrastructures consisting of the best brands. You can make your hardware even more efficient by using our software rental service. Depending on the size of your business, Smart Digital’s experts can also provide you SMBsystem administration and enterprise IT operation services, so that you and your company can really focus on efficient business operations.

Develop your IT system with our hardware rental service

Laptop bérlés

Felesleges számítástechnikai beruházások helyett válassza a költséghatékonyságot – ismerje meg a hosszú távú laptop bérlés előnyeit!

Új eszközökre (számítógépre, laptopra, telefonra, nyomtatóra stb..) van szüksége? A régi számítástechnikai parkja már túl lassú, ezért a munkatársai nem tudnak hatékonyan dolgozni? Itt a megoldás: vásárlás helyett bérelje hosszú távra IT eszközeit – mutatjuk, hogy miért…

Az IT eszközök megvásárlása jelentős költségtétel tud lenni bármely cég életében. Sok cégvezető ezért addig húzza a beszerzést, amíg csak lehetséges. Ezzel viszont van egy óriási probléma: azok a gépek, laptopok, amelyek már lassabban működnek, mint fénykorukban, jelentős veszteséget termelnek a vállalkozása számára.

Laptop bérlés és hardver bérlés: megoldás az irodai és a home office munkavégzésre egyaránt.

Hosszú távú konstrukció keretében, azaz legalább 2 évre szóló szerződés esetén jelentősen növelni tudja kollégái hatékonyságát a munkavégzésben, ami egyet jelent azzal, hogy többet tudnak termelni, így több profitra tud szert tenni. Emellett nő az ott dolgozók elégedettsége is, hiszen nem kell bosszankodniuk a lassú gépek miatt.

A hosszú távú laptop bérlést úgy képzelje el, mint egy céges autóflotta szolgáltatást: utóbbinál sem kell megvásárolni a gépjárműveket, hanem egy erre szakosodott cégtől bérlik azt a vállalkozók.

Éppen ezért nincs egyszeri, nagy beruházási költség, hanem kiszámítható és kedvező havidíjak mellett élvezhetik a mindig friss, szervizelt, megbízható autókat.

Laptop bérleti konstrukciónk pont ugyanígy működik: legalább 2 éves bérleti szerződés mellett biztosítjuk munkavállalóinak a szükséges laptopokat (és egyéb IT eszközöket), ha pedig rendszergazdai szolgáltatásunkat is igénybe veszi, úgy garantáltan a legtöbbet ki tudja hozni munkatársaiból.

Számítógép bérlés: asztali számítógépek

Amennyiben alkalmazottjai keveset, vagy egyáltalán nem utaznak, úgy érdemes inkább asztali számítógépeket bérelnie tőlünk, de ha szükség van a mobilitásra – akár home office miatt -, úgy erősen ajánljuk a hosszú távú laptop bérlés lehetőségét.

Rendkívül egyszerűen – és kockázatmentesen – ki tudja deríteni, hogy milyen lehetőségek állnak az Ön vállalkozásának rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi egy díjmentes konzultáció keretében felmérjük az igényeit, majd egy 100%-ban az Ön cégére szabott ajánlatot adunk. Ne habozzon: kérjen ajánlatot most!

What you can avoid with our services?

A slow system that does not work well
Unreliable IT devices
Costly one-time purchases

What you can gain with our services?

A fast and powerful IT system
Robust, reliable computers
The efficiency of an optimized system
Floating Item

Benefit from your hardware with our software rental service

Szoftver bérlés – ismerje meg a rejtett erőforrást és biztonságot vállalkozása számára

A legtöbb hazai cégvezető nem tudja, vagy ha tudja is, nemigen foglalkozik azzal, hogy mennyire fontos egy cég életében az, hogy mindig az elérhető legújabb verziószámra frissített, naprakész és hivatalos forrásból származó szoftvereket használjanak a munkatársak a számítógépeiken, laptopjaikon. Pedig jelentős veszélynek vannak azok az eszközök kitéve, amelyekre ettől eltérő módon kerültek fel a programok. Ez egészen addig fel sem tűnik senkinek, amíg nem történik probléma, utána viszont már sokszor későn ébrednek a döntéshozók, ami akár beláthatatlan következményekkel is járhat.

Gondoljon bele, mennyi üzleti titkot őriznek vállalkozásának számítógépei, szervere, laptopjai… és most képzelje el, hogy mindez egyszer csak eltűnik. Vagy játsszon el a gondolattal, hogy egy konkurense hozzáfér minden adatához. Egyik sem hangzik túl jól, igaz?

Pedig az „okosba” feltelepített programok olyan kiskapukat nyitnak hackerek, zsarolóvírusok számára, amely könnyen a fent említett végzetes végkifejlethez tud vezetni. Erre a megoldást csak a jogtiszta szoftverek – és a megfelelően kalibrált védelem – tudja megadni. Néhány IT eszköz esetében még nem is jelent akkora beruházási igényt ezek megvásárlása, de 5-10 számítógéptől, vagy laptoptól kezdve már drágának mondható a programok beszerzése. Mit lehet tenni ez ellen?

Vásárlás helyett: a szoftvereket is lehet bérelni?

Igen. Ez azt jelenti, hogy legyen szó egyszerű operációs rendszerről, irodai alkalmazásokról, vagy speciálisabb programokról, minden típusú szoftvert tud bérelni tőlünk. Mindez egy sokkal kedvezőbb költségtételt jelent, így nem borul meg a cashflow-ja a vállalkozásának.

Számoljunk egy kicsit: Ön bizonyára szeretné, hogy munkatársai gyorsabban és biztonságosabban tudjanak dolgozni a számítógépeiken, laptopjaikon. Ehhez a megfelelő hardver mellett legalább egy Windows 10 Pro operációs rendszerre van szükség, aminek jelenlegi ára 79.999 forint. 30 felhasználó esetén csak ennek beszerzése 2.399.970 forintot jelent.

Ön is tudná ezt a több mint 2 millió forintot jobban is felhasználni, mintsem szoftverekre költeni, igaz?

Emellett a hardverek –asztali számítógépek, laptopok- akkor működnek igazán jól, ha jogtiszta és folyamatosan frissített szoftverek futnak rajtuk. Így elkerülhető az elavult vagy kétes eredetű programok használata miatti lassulás, a biztonsági rések és fenyegetések megjelenése, az egymással nem kompatibilis eszközök problematikája.

Szoftver bérleti szolgáltatásunk abban segít Önnek és vállalkozásának, hogy a cég által – akár különböző helyen, akár home office-ban – használt számítógépek ideális teljesítménnyel, biztonsági kockázatok nélkül, egymással kompatibilis módon működjenek. A szoftverbérléssel elkerülheti az adott esetben eget ostromlóan magas licenszdíjakat, míg a szoftverek előnyeit maximálisan, költséghatékony módon kihasználhatja a vállalkozás sikerei érdekében. Az általános üzleti felhasználáshoz szükséges szoftverektől kezdve a legspecifikusabb szakmai programokig mindenben tudunk segíteni, hogy az egyszeri nagy kiadásokat el tudja kerülni.

Ne kockáztasson bizonytalan forrásból származó programokkal, és ne is ruházzon be egyszerre újak beszerzésére: vegye fel velünk a kapcsolatot most és mi díjmentesen megmutatjuk Önnek a szoftver bérlésben rejlő lehetőségeit!

Floating Item

What you can avoid with our services?

Software that is outdated or of questionable source
Slow or malfunctioning IT tools
The loss or theft of your data

What you can gain with our services?

Licensed, up-to-date software at an affordable price
Functioning, compatible hardware
Secure IT solutions that can operate from anywhere
Floating Item
Floating Item
Floating Item
Floating Item

Ensure system efficiency with our SMB system operation service

Belegondolt már abba, hogy mennyi felesleges terhet rak saját vállalkozására csak azzal, hogy az IT eszközei nincsenek folyamatosan karbantartva?
Amennyiben igen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot most és segítünk megoldani a problémáját, ha pedig még nem, akkor viszont figyeljen, mert értékes milliókat tud megtakarítani az alábbiak megismerésével.

A legegyszerűbb indok, amikor KKV üzemeltetési szolgáltatásra van szüksége cégének, hogy a számítógépei, laptopjai mindig működőképesek legyenek. Sokszor láttuk már, hogy mi történik, ha egy alkalmazottnak „elszáll” a gépe és akár napokig nem tud egyáltalán, vagy hatékonyan dolgozni. Persze, ilyenkor jönnek a tartalék megoldások – a régi laptopon is meg lehet csinálni a munkát típusú hozzáállás-, azonban ezzel a legfőbb probléma az, hogy demotiválja a munkatársát, és még hatékony sem lesz.

És mi történik akkor, ha a konkurenciája hirtelen hozzáférne minden adatához, digitálisan tárolt szerződéséhez, dokumentumaihoz, üzleti titkaihoz? Vagy mit tesz abban az esetben, amikor egy munkatársa megnyit egy zsarolóvírust tartalmazó levelet és a teljes hozzáférést saját adataihoz elveszíti? Ezt érdemes megelőzni, ezért gondoskodni kell az alapvető védelemről, mint amilyenek a biztonsági frissítések, vírusirtó és tűzfal megfelelő beállítása, backup-ok készítése, és így tovább.

KKV informatikai szolgáltatásunk keretében arról is tudunk gondoskodni, hogy munkatársai mindig gyors gépekkel tudjanak dolgozni, így folyamatosan tudják hozni azt a hatékonysági szintet, amelyet elvár tőlük – legalábbis az IT eszközökön nem fog ez múlni.

A kedvenc kifogásunk: „Józsi ért hozzá, majd ő megoldja”…

KKV informatika: komoly szektorrá nőtte ki magát

Elnézést a Józsefektől, de bármilyen más nevet is írhattunk volna. Mindig akad valaki a cégnél, aki „nagyon” ért a számítógépekhez. Ez pont olyan, mint az építkezésnél: sokan úgy gondolják tévesen, hogy nem kell szakembert hívni, mert a szomszéd bácsi megoldja okosba.

Valahogy meg fogja, csak meg se közelíti a végeredmény azt, amivel elégedettek lennénk…
Hacsak nem számítástechnikával foglalkozó cége van, akkor biztosan kevés lesz az ott dolgozók tudása (affinitása, vagy ideje!) ahhoz, hogy optimális megoldást találjanak. Nem tudják pontosan azt a gépet kiválasztani az adott feladatra, amire szükség lenne, ezért vagy jobbat és drágábbat, vagy rosszabbat, ezért kevésbé hatékonyabbat fog beszerezni vállalkozása.
Persze egy pár fős, munkájához PC-t, vagy laptopot használó céget el lehet irányítani rendszergazdai segítség nélkül, de 5-10 munkavállaló felett már komolytalan az a cégvezető, aki enélkül menedzseli a saját szervezetét.

Miért?

Mert súlyos millióktól esik el, és ezt sokan észre sem veszik. Az idővel egyre lassuló géppark növekvő kieső munkaidőhöz vezet, ami azt jelenti, hogy a programok, levelek, fájlok betöltésével töltött idő alatt a munkavállalói nem termelnek. Ez éves szinten összeadva akár 7 számjegyű veszteséget is jelenthet, arról nem beszélve, hogy az alkalmazottjai ez idő alatt nem tudnak termelni sem.

Mindemellett a versenytársai feltörhetik rendszerét, zsarolóvírusok pedig megbéníthatják a teljes működését is a cégének, ha nincs megfelelő szakember, aki gondoskodna a védelemről.

Csapatunk nagyvállalatokon edződött, tapasztalt IT szakemberek, akik naprakész tudással és a hatékonyságot szem előtt tartó hozzáállással képesek a legtöbb hazai KKV-nak, így Önnek is olyan segítséget adni, amelyet biztosan meg fog hálálni.

Ne feledje: az IT területére fordított pénz nem költség, hanem befektetés. Befektetés a hatékonyságba, a munkavállalói elégedettségébe, a magasabb profitba. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel kérdéseit – éljen a díjmentes konzultációs lehetőségével, és mi örömmel megmutatjuk, hogyan tudja eredményesebbé tenni vállalkozását!

Floating Item
Floating Item
Floating Item
Floating Item

What you can avoid with our services?

Lack of IT expertise
Unstable, unreliable IT infrastructure
IT disruptions hindering business operations

What you can gain with our services?

Ongoing professional IT assistance
Consulting, operation of the IT system
IT support for your company's business activities

Operate your enterprise network using our enterprise IT support service to avoid the hassle

Many large companies struggle with the problem that the quality hardware and software tools that they have purchased still do not provide the expected performance or stability. It is important to continuously optimize the IT network of enterprise systems for maximum performance, and this can be best achieved with highly qualified IT experts. However, the labour cost of the best operating IT professionals can be enormous. 

Smart Digital also offers an effective solution to the problematics of enterprise IT operations. Our service allows large companies to enjoy the same high level of IT competence without extremely high labour costs in the form of our cost-effective IT outsourcing service. The expertise and commitment of our professionals can greatly contribute to your corporate success!

What you can avoid with our services?

Malfunctions, faulty upgrades
An abandoned enterprise IT system
Broad-brush operating measures

What you can gain with our services?

Professional, expert IT operation background
Constant attention in case of heavy use
Services tailored to organizational needs

Ask for a unique offer yourself!