Minősítések

Minősítéseink és elismeréseink.

Floating Item
Floating Item

MIÉRT FONTOSAK EGY IT-SZOLGÁLTATÓ MINŐSÍTÉSEI?

A vállalatok számára kulcsfontosságú, hogy megfelelő IT-szolgáltatót válasszanak, azonban nehéz előre tájékozódni a szolgáltatás minőségéről. Az informatikai cégek eltérő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakembereket foglalkoztatnak, melyről a minősítések nyújtanak hiteles információt.

A szolgáltatók bizonyos minősítéseket csak elegendő, megfelelően képzett és minősített szakember esetén kaphatnak meg. Ezeket vagy a technológiai szállítók tréningrendszerében, vagy független képzési helyeken és vizsgaközpontoknál lehet megszerezni.

A minősítés megmutatja, hogy a szakemberek milyen képzéseken vettek részt, így egyszerűbben kiszűrhető, hogy mely szolgáltató felel meg leginkább a cég igényeinek. Mindemellett a szakmai tapasztalatról, azon belül a konkrét projekttapasztalatról és annak részleteiről is kérhető információ.

A minősítés hitelességét mutatja, hogy a tanúsító szervezetek többsége neves nemzetközi cég, melyek független szervezetként vizsgáztatják a szolgáltatókat. A minősítések és partneri fokozatok garanciát jelentenek a magas színvonalú szolgáltatásokra, a cég szabványos működésére, valamint a szakemberek magas képzettségére.

Szeretné egy megbízható, szakmai minősítésekkel rendelkező szolgáltatóra bízni cége informatikai rendszerét? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen díjmentes konzultációt!

bix feher logo 9.15/10

Bizalmi Index

Smart Digital Kft. - Hiteles Partner
4 Az ellenőrzött referencia megtekinthető ITT
Értékeld az együttműködéseteket ITT

BIX minősítés

Cégünk BIX – Hiteles Partner minősítéssel rendelkezik.

Opten minősítés

Ez a minősítésünk bizonyítja, hogy biztonságos velünk az üzletkötés és a számok is azt mutatják, hogy velünk nyugodtan lehet hosszútávra tervezni. Ennek a szigorú szempontrendszernek a magyar cégek csupán 13%-a tud megfelelni.

Microsoft partner

SMB Cloud solution kompetencia                                  

Nemzetközileg elismert Silver partneri minősítéssel rendelkezünk. A felhőalapú megoldásokban folyamatosan képezzük a szakembereinket, hivatalos Microsoft tréningek során. A Microsoft által biztosított profi eszközök segítségével nyújtjuk a legjobbat az ügyfeleinknek.