Szoftver bérleti szolgáltatás

Floating Item

Hozza ki a maximumot hardvereiből szoftver bérleti szolgáltatásunkkal!

Szoftver bérlés – ismerje meg a rejtett erőforrást és biztonságot vállalkozása számára

A legtöbb hazai cégvezető nem tudja, vagy ha tudja is, nemigen foglalkozik azzal, hogy mennyire fontos egy cég életében az, hogy mindig az elérhető legújabb verziószámra frissített, naprakész és hivatalos forrásból származó szoftvereket használjanak a munkatársak a számítógépeiken, laptopjaikon. Pedig jelentős veszélynek vannak azok az eszközök kitéve, amelyekre ettől eltérő módon kerültek fel a programok. Ez egészen addig fel sem tűnik senkinek, amíg nem történik probléma, utána viszont már sokszor későn ébrednek a döntéshozók, ami akár beláthatatlan következményekkel is járhat.

Gondoljon bele, mennyi üzleti titkot őriznek vállalkozásának számítógépei, szervere, laptopjai… és most képzelje el, hogy mindez egyszer csak eltűnik. Vagy játsszon el a gondolattal, hogy egy konkurense hozzáfér minden adatához. Egyik sem hangzik túl jól, igaz?

Pedig az „okosba” feltelepített programok olyan kiskapukat nyitnak hackerek, zsarolóvírusok számára, amely könnyen a fent említett végzetes végkifejlethez tud vezetni. Erre a megoldást csak a jogtiszta szoftverek – és a megfelelően kalibrált védelem – tudja megadni. Néhány IT eszköz esetében még nem is jelent akkora beruházási igényt ezek megvásárlása, de 5-10 számítógéptől, vagy laptoptól kezdve már drágának mondható a programok beszerzése. Mit lehet tenni ez ellen?

Vásárlás helyett: a szoftvereket is lehet bérelni?

Igen. Ez azt jelenti, hogy legyen szó egyszerű operációs rendszerről, irodai alkalmazásokról, vagy speciálisabb programokról, minden típusú szoftvert tud bérelni tőlünk. Mindez egy sokkal kedvezőbb költségtételt jelent, így nem borul meg a cashflow-ja a vállalkozásának.

Számoljunk egy kicsit: Ön bizonyára szeretné, hogy munkatársai gyorsabban és biztonságosabban tudjanak dolgozni a számítógépeiken, laptopjaikon. Ehhez a megfelelő hardver mellett legalább egy Windows 10 Pro operációs rendszerre van szükség, aminek jelenlegi ára 79.999 forint. 30 felhasználó esetén csak ennek beszerzése 2.399.970 forintot jelent.

Ön is tudná ezt a több mint 2 millió forintot jobban is felhasználni, mintsem szoftverekre költeni, igaz?

Emellett a hardverek –asztali számítógépek, laptopok- akkor működnek igazán jól, ha jogtiszta és folyamatosan frissített szoftverek futnak rajtuk. Így elkerülhető az elavult vagy kétes eredetű programok használata miatti lassulás, a biztonsági rések és fenyegetések megjelenése, az egymással nem kompatibilis eszközök problematikája.

Szoftver bérleti szolgáltatásunk abban segít Önnek és vállalkozásának, hogy a cég által – akár különböző helyen, akár home office-ban – használt számítógépek ideális teljesítménnyel, biztonsági kockázatok nélkül, egymással kompatibilis módon működjenek. A szoftverbérléssel elkerülheti az adott esetben eget ostromlóan magas licenszdíjakat, míg a szoftverek előnyeit maximálisan, költséghatékony módon kihasználhatja a vállalkozás sikerei érdekében. Az általános üzleti felhasználáshoz szükséges szoftverektől kezdve a legspecifikusabb szakmai programokig mindenben tudunk segíteni, hogy az egyszeri nagy kiadásokat el tudja kerülni.

Ne kockáztasson bizonytalan forrásból származó programokkal, és ne is ruházzon be egyszerre újak beszerzésére: vegye fel velünk a kapcsolatot most és mi díjmentesen megmutatjuk Önnek a szoftver bérlésben rejlő lehetőségeit!

Floating Item

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Lejárt vagy kétes forrású szoftvereket
Lassú, nem jól működő IT eszközöket
Adatai elvesztését, ellopását, konkurrenciához kerülését

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Jogtiszta, friss szoftvereket kedvező áron
Jól működő, kompatibilis hardvereket
Biztonságos, bárhonnan működő informatikai megoldásokat