Miért a Microsoft?

Microsoft partner

SMB Cloud solution kompetencia                                  

Nemzetközileg elismert Silver partneri minősítéssel rendelkezünk. A felhőalapú megoldásokban folyamatosan képezzük a szakembereinket, hivatalos Microsoft tréningek során. A Microsoft által biztosított profi eszközök segítségével nyújtjuk a legjobbat az ügyfeleinknek.

MIÉRT A MICROSOFT?

Silver partnerként a Microsofthoz kapcsolódó szolgáltatásokat értékesítjük, és a Microsoft partnerek legjobb 5%-ához tartozunk. A minősítés igazolja, hogy munkatársaink nagy szakértelemmel rendelkeznek és magas színvonalon szolgálják ki ügyfeleinket.

A Silver partneri minősítés megszerzéséhez a szakembereknek vizsgán kell számot adniuk szakértelmükről, melyről a Microsoft tanúsítványt állít ki. A minősítést a képzés, a teljesítmény, a szolgáltatásminőség és az ügyfélkezelés követelményeinek teljesítésével lehet megkapni.

Mit garantál a minősítés?

 • Képzett szakemberek
  A minősítés megszerzéséhez a munkatársaknak el kell végezniük a szükséges tréningeket. A partnerek különböző termékekre specializálódhatnak, a megbízó cégek így könnyebben találhatják meg az igényeiknek megfelelő IT-szolgáltatót. 
 • Gyorsabb ügyintézés
  A Silver minősítéssel rendelkező partnerek Microsoft termékkel kapcsolatos kérdéseit a Microsoft prioritásként kezeli, ezáltal garanciát nyújt a problémák gyors megoldására. Ez különösen fontos azon vállalkozások számára, melyek kizárólag Microsoftot használnak.
 • Speciális terméktámogatás és személyre szabott tanácsadás
  A Silver minősítésű partnerek specializált támogatási központokhoz is hozzáférnek, illetve a  Microsoft tanácsadói is segítséget nyújtanak számukra. Ez az egyéni tanácsadás biztosítja a magas minőséget és a folyamatos növekedést.
 •  Minőségbiztosított vállalkozás
  A partnerséget minden évben meg kell újítani, a vállalkozásnak pedig bizonyítania kell a szabványoknak való megfelelést. A megbízó cégek ezáltal biztosak lehetnek abban, hogy a szakemberek naprakész tudással rendelkeznek.  

A jogosítványt az alábbi linken tudja ellenőrizni.

Szeretné szakértőkre bízni cége informatikai rendszerét? Kérjen díjmentes konzultációt!