Hardver, Számítógép, Laptop bérlés

Fejlessze IT eszközparkját hardver bérleti szolgáltatásunkkal!

Laptop bérlés

Felesleges számítástechnikai beruházások helyett válassza a költséghatékonyságot – ismerje meg a hosszú távú laptop bérlés előnyeit!

Új eszközökre (számítógépre, laptopra, telefonra, nyomtatóra stb..) van szüksége? A régi számítástechnikai parkja már túl lassú, ezért a munkatársai nem tudnak hatékonyan dolgozni? Itt a megoldás: vásárlás helyett bérelje hosszú távra IT eszközeit – mutatjuk, hogy miért…

Az IT eszközök megvásárlása jelentős költségtétel tud lenni bármely cég életében. Sok cégvezető ezért addig húzza a beszerzést, amíg csak lehetséges. Ezzel viszont van egy óriási probléma: azok a gépek, laptopok, amelyek már lassabban működnek, mint fénykorukban, jelentős veszteséget termelnek a vállalkozása számára.

Laptop bérlés és hardver bérlés: megoldás az irodai és a home office munkavégzésre egyaránt.

Hosszú távú konstrukció keretében, azaz legalább 2 évre szóló szerződés esetén jelentősen növelni tudja kollégái hatékonyságát a munkavégzésben, ami egyet jelent azzal, hogy többet tudnak termelni, így több profitra tud szert tenni. Emellett nő az ott dolgozók elégedettsége is, hiszen nem kell bosszankodniuk a lassú gépek miatt.

A hosszú távú laptop bérlést úgy képzelje el, mint egy céges autóflotta szolgáltatást: utóbbinál sem kell megvásárolni a gépjárműveket, hanem egy erre szakosodott cégtől bérlik azt a vállalkozók.

Éppen ezért nincs egyszeri, nagy beruházási költség, hanem kiszámítható és kedvező havidíjak mellett élvezhetik a mindig friss, szervizelt, megbízható autókat.

Laptop bérleti konstrukciónk pont ugyanígy működik: legalább 2 éves bérleti szerződés mellett biztosítjuk munkavállalóinak a szükséges laptopokat (és egyéb IT eszközöket), ha pedig rendszergazdai szolgáltatásunkat is igénybe veszi, úgy garantáltan a legtöbbet ki tudja hozni munkatársaiból.

Számítógép bérlés: asztali számítógépek

Amennyiben alkalmazottjai keveset, vagy egyáltalán nem utaznak, úgy érdemes inkább asztali számítógépeket bérelnie tőlünk, de ha szükség van a mobilitásra – akár home office miatt -, úgy erősen ajánljuk a hosszú távú laptop bérlés lehetőségét.

Rendkívül egyszerűen – és kockázatmentesen – ki tudja deríteni, hogy milyen lehetőségek állnak az Ön vállalkozásának rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi egy díjmentes konzultáció keretében felmérjük az igényeit, majd egy 100%-ban az Ön cégére szabott ajánlatot adunk. Ne habozzon: kérjen ajánlatot most!

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Lassú, nem jól működő rendszert
Megbízhatatlan IT eszközöket
Esetleges, költséges beszerzéseket

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Gyors, erős informatikai eszközparkot
Masszív, megbízható számítógépeket
Egy optimalizált rendszer hatékonyságát