KKV informatika

Floating Item
Floating Item
Floating Item
Floating Item

Biztosítsa rendszere hatékonyságát KKV üzemeltetési szolgáltatásunkkal

Belegondolt már abba, hogy mennyi felesleges terhet rak saját vállalkozására csak azzal, hogy az IT eszközei nincsenek folyamatosan karbantartva?
Amennyiben igen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot most és segítünk megoldani a problémáját, ha pedig még nem, akkor viszont figyeljen, mert értékes milliókat tud megtakarítani az alábbiak megismerésével.

A legegyszerűbb indok, amikor KKV üzemeltetési szolgáltatásra van szüksége cégének, hogy a számítógépei, laptopjai mindig működőképesek legyenek. Sokszor láttuk már, hogy mi történik, ha egy alkalmazottnak „elszáll” a gépe és akár napokig nem tud egyáltalán, vagy hatékonyan dolgozni. Persze, ilyenkor jönnek a tartalék megoldások – a régi laptopon is meg lehet csinálni a munkát típusú hozzáállás-, azonban ezzel a legfőbb probléma az, hogy demotiválja a munkatársát, és még hatékony sem lesz.

És mi történik akkor, ha a konkurenciája hirtelen hozzáférne minden adatához, digitálisan tárolt szerződéséhez, dokumentumaihoz, üzleti titkaihoz? Vagy mit tesz abban az esetben, amikor egy munkatársa megnyit egy zsarolóvírust tartalmazó levelet és a teljes hozzáférést saját adataihoz elveszíti? Ezt érdemes megelőzni, ezért gondoskodni kell az alapvető védelemről, mint amilyenek a biztonsági frissítések, vírusirtó és tűzfal megfelelő beállítása, backup-ok készítése, és így tovább.

KKV informatikai szolgáltatásunk keretében arról is tudunk gondoskodni, hogy munkatársai mindig gyors gépekkel tudjanak dolgozni, így folyamatosan tudják hozni azt a hatékonysági szintet, amelyet elvár tőlük – legalábbis az IT eszközökön nem fog ez múlni.

A kedvenc kifogásunk: „Józsi ért hozzá, majd ő megoldja”…

KKV informatika: komoly szektorrá nőtte ki magát

Elnézést a Józsefektől, de bármilyen más nevet is írhattunk volna. Mindig akad valaki a cégnél, aki „nagyon” ért a számítógépekhez. Ez pont olyan, mint az építkezésnél: sokan úgy gondolják tévesen, hogy nem kell szakembert hívni, mert a szomszéd bácsi megoldja okosba.

Valahogy meg fogja, csak meg se közelíti a végeredmény azt, amivel elégedettek lennénk…
Hacsak nem számítástechnikával foglalkozó cége van, akkor biztosan kevés lesz az ott dolgozók tudása (affinitása, vagy ideje!) ahhoz, hogy optimális megoldást találjanak. Nem tudják pontosan azt a gépet kiválasztani az adott feladatra, amire szükség lenne, ezért vagy jobbat és drágábbat, vagy rosszabbat, ezért kevésbé hatékonyabbat fog beszerezni vállalkozása.
Persze egy pár fős, munkájához PC-t, vagy laptopot használó céget el lehet irányítani rendszergazdai segítség nélkül, de 5-10 munkavállaló felett már komolytalan az a cégvezető, aki enélkül menedzseli a saját szervezetét.

Miért?

Mert súlyos millióktól esik el, és ezt sokan észre sem veszik. Az idővel egyre lassuló géppark növekvő kieső munkaidőhöz vezet, ami azt jelenti, hogy a programok, levelek, fájlok betöltésével töltött idő alatt a munkavállalói nem termelnek. Ez éves szinten összeadva akár 7 számjegyű veszteséget is jelenthet, arról nem beszélve, hogy az alkalmazottjai ez idő alatt nem tudnak termelni sem.

Mindemellett a versenytársai feltörhetik rendszerét, zsarolóvírusok pedig megbéníthatják a teljes működését is a cégének, ha nincs megfelelő szakember, aki gondoskodna a védelemről.

Csapatunk nagyvállalatokon edződött, tapasztalt IT szakemberek, akik naprakész tudással és a hatékonyságot szem előtt tartó hozzáállással képesek a legtöbb hazai KKV-nak, így Önnek is olyan segítséget adni, amelyet biztosan meg fog hálálni.

Ne feledje: az IT területére fordított pénz nem költség, hanem befektetés. Befektetés a hatékonyságba, a munkavállalói elégedettségébe, a magasabb profitba. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel kérdéseit – éljen a díjmentes konzultációs lehetőségével, és mi örömmel megmutatjuk, hogyan tudja eredményesebbé tenni vállalkozását!

Floating Item
Floating Item
Floating Item
Floating Item

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Az informatikai szakértelem hiányát
Instabil, megbízhatatlan IT infrastruktúrát
Az üzletmenetet hátráltató informatikai zavarokat

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Állandó informatikai szakemberi segítséget
Számítástechnikai rendszerének üzemeltetését
Cége üzleti tevékenységének IT támogatását