Miért a HP?

HP Power Services Partner

Cégünk HP Power Services Partner minősítéssel rendelkezik.

MIÉRT A HP?

A HP a számítógépeket tekintve piacvezető Magyarországon, illetve nemzetközi szinten is kiemelkedő. Évtizedek óta stabil minőséget és megfelelő szállítási kapacitást biztosít, akár nagyobb mennyiségek esetén is.

A HP Amplify partnerprogram az ügyfélközpontú digitális szolgáltatások támogatására jött létre, melyet a partnerek hatékonyságának növelésével és szaktudásának bővítésével biztosít. A minősítés megszerzéséhez sales vizsga, technikusi vizsgák, valamint az értékesítési kvóták teljesítése szükséges. 

A HP partnerek élhetnek a közvetlen szervizszolgáltatás, a piacinál kedvezőbb árak, valamint a marketing együttműködések nyújtotta előnyökkel. Ezen felül a szakemberek folyamatos, nemzetközi színvonalú képzéseken vesznek részt, mely garanciát nyújt a magasabb színvonalú szolgáltatásokra.

A partnerséggel gyorsabb kiszolgálást, minőségi szolgáltatásokat és magasabb ügyfélélményt nyújtunk ügyfeleink számára. Ezen felül lényegesen kedvezőbb feltételekkel tudjuk biztosítani a HP kellékanyagokat és kiegészítőket, illetve a HP eszközök garanciális javítását is végezzük.

A jogosítványt az alábbi linken tudja ellenőrizni.

Szeretné szakértőkre bízni cége informatikai rendszerét? Kérjen díjmentes konzultációt!