Növelje eredményességét

hardver bérleti szoftver bérleti KKV üzemeltetési nagyvállalati
IT támogatás

szolgáltatásunkkal

Költséghatékony informatikai megoldások vállalkozásoknak irodai és otthoni munkavégzéshez.

Hardver bérlet

Gyors, erős informatikai eszközparkot
Masszív, megbízható számítógépeket
Egy optimalizált rendszer hatékonyságát

Szoftver bérlet

Jogtiszta, friss szoftvereket kedvező áron
Jól működő, kompatibilis hardvereket
Biztonságos, bárhonnan működő informatikai megoldásokat

KKV üzemeltetés

Állandó informatikai szakemberi segítséget
Számítástechnikai rendszerének üzemeltetését
Cége üzleti tevékenységének IT támogatását

Nagyvállalati IT

Professzionális, szakértő IT üzemeltetői hátteret
Folyamatos figyelmet nagy igénybevétel esetén
Szervezeti igényekre szabott szolgáltatást

Növelje eredményességét

hardver bérleti
szolgáltatásunkkal
szoftver bérleti
szolgáltatásunkkal
KKV üzemeltetési
szolgáltatásunkkal
nagyvállalati
IT támogatás
szolgáltatásunkkal

Költséghatékony informatikai megoldások vállalkozásoknak irodai és otthoni munkavégzéshez.

Stabil, masszív megoldásokkal rendelkezünk

A Smart Digital felkészült, évtizedes gyakorlattal rendelkező csapata IT outsourcing szolgáltatásokkal segíti a magyarországi vállalkozások irodai és otthoni (home office) munkavégzésének optimalizálását. Igényre szabott informatikai szolgáltatásaink minden esetben tartalmazzák az igényfelmérést, szakértői tanácsadást az adott projekt előtt és teljes hossza alatt. KKV és nagyvállalati ügyfeleinket valódi informatikai partnerként segítjük.

Céges hálózatokat, a legjobb informatikai márkákból álló eszközparkokat hozhat létre hardver bérleti szolgáltatásunkkal. Hardvereszközei működését még hatékonyabbá teheti, ha szoftver bérleti szolgáltatásunkat is igénybe veszi. Vállalkozása méretétől függően a Smart Digital szakértői KKV rendszergazda, illetve IT üzemeltetés szolgáltatással is rendelkezésére állnak, hogy Önnek és cégének valóban csak a hatékony üzleti működéssel kelljen foglalkozni.

Fejlessze IT eszközparkját hardver bérleti szolgáltatásunkkal!

Laptop bérlés

Felesleges számítástechnikai beruházások helyett válassza a költséghatékonyságot – ismerje meg a hosszú távú laptop bérlés előnyeit!

Új eszközökre (számítógépre, laptopra, telefonra, nyomtatóra stb..) van szüksége? A régi számítástechnikai parkja már túl lassú, ezért a munkatársai nem tudnak hatékonyan dolgozni? Itt a megoldás: vásárlás helyett bérelje hosszú távra IT eszközeit – mutatjuk, hogy miért…

Az IT eszközök megvásárlása jelentős költségtétel tud lenni bármely cég életében. Sok cégvezető ezért addig húzza a beszerzést, amíg csak lehetséges. Ezzel viszont van egy óriási probléma: azok a gépek, laptopok, amelyek már lassabban működnek, mint fénykorukban, jelentős veszteséget termelnek a vállalkozása számára.

Laptop bérlés és hardver bérlés: megoldás az irodai és a home office munkavégzésre egyaránt.

Hosszú távú konstrukció keretében, azaz legalább 2 évre szóló szerződés esetén jelentősen növelni tudja kollégái hatékonyságát a munkavégzésben, ami egyet jelent azzal, hogy többet tudnak termelni, így több profitra tud szert tenni. Emellett nő az ott dolgozók elégedettsége is, hiszen nem kell bosszankodniuk a lassú gépek miatt.

A hosszú távú laptop bérlést úgy képzelje el, mint egy céges autóflotta szolgáltatást: utóbbinál sem kell megvásárolni a gépjárműveket, hanem egy erre szakosodott cégtől bérlik azt a vállalkozók.

Éppen ezért nincs egyszeri, nagy beruházási költség, hanem kiszámítható és kedvező havidíjak mellett élvezhetik a mindig friss, szervizelt, megbízható autókat.

Laptop bérleti konstrukciónk pont ugyanígy működik: legalább 2 éves bérleti szerződés mellett biztosítjuk munkavállalóinak a szükséges laptopokat (és egyéb IT eszközöket), ha pedig rendszergazdai szolgáltatásunkat is igénybe veszi, úgy garantáltan a legtöbbet ki tudja hozni munkatársaiból.

Számítógép bérlés: asztali számítógépek

Amennyiben alkalmazottjai keveset, vagy egyáltalán nem utaznak, úgy érdemes inkább asztali számítógépeket bérelnie tőlünk, de ha szükség van a mobilitásra – akár home office miatt -, úgy erősen ajánljuk a hosszú távú laptop bérlés lehetőségét.

Rendkívül egyszerűen – és kockázatmentesen – ki tudja deríteni, hogy milyen lehetőségek állnak az Ön vállalkozásának rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi egy díjmentes konzultáció keretében felmérjük az igényeit, majd egy 100%-ban az Ön cégére szabott ajánlatot adunk. Ne habozzon: kérjen ajánlatot most!

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Lassú, nem jól működő rendszert
Megbízhatatlan IT eszközöket
Esetleges, költséges beszerzéseket

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Gyors, erős informatikai eszközparkot
Masszív, megbízható számítógépeket
Egy optimalizált rendszer hatékonyságát
Floating Item

Hozza ki a maximumot hardvereiből szoftver bérleti szolgáltatásunkkal!

Szoftver bérlés – ismerje meg a rejtett erőforrást és biztonságot vállalkozása számára

A legtöbb hazai cégvezető nem tudja, vagy ha tudja is, nemigen foglalkozik azzal, hogy mennyire fontos egy cég életében az, hogy mindig az elérhető legújabb verziószámra frissített, naprakész és hivatalos forrásból származó szoftvereket használjanak a munkatársak a számítógépeiken, laptopjaikon. Pedig jelentős veszélynek vannak azok az eszközök kitéve, amelyekre ettől eltérő módon kerültek fel a programok. Ez egészen addig fel sem tűnik senkinek, amíg nem történik probléma, utána viszont már sokszor későn ébrednek a döntéshozók, ami akár beláthatatlan következményekkel is járhat.

Gondoljon bele, mennyi üzleti titkot őriznek vállalkozásának számítógépei, szervere, laptopjai… és most képzelje el, hogy mindez egyszer csak eltűnik. Vagy játsszon el a gondolattal, hogy egy konkurense hozzáfér minden adatához. Egyik sem hangzik túl jól, igaz?

Pedig az „okosba” feltelepített programok olyan kiskapukat nyitnak hackerek, zsarolóvírusok számára, amely könnyen a fent említett végzetes végkifejlethez tud vezetni. Erre a megoldást csak a jogtiszta szoftverek – és a megfelelően kalibrált védelem – tudja megadni. Néhány IT eszköz esetében még nem is jelent akkora beruházási igényt ezek megvásárlása, de 5-10 számítógéptől, vagy laptoptól kezdve már drágának mondható a programok beszerzése. Mit lehet tenni ez ellen?

Vásárlás helyett: a szoftvereket is lehet bérelni?

Igen. Ez azt jelenti, hogy legyen szó egyszerű operációs rendszerről, irodai alkalmazásokról, vagy speciálisabb programokról, minden típusú szoftvert tud bérelni tőlünk. Mindez egy sokkal kedvezőbb költségtételt jelent, így nem borul meg a cashflow-ja a vállalkozásának.

Számoljunk egy kicsit: Ön bizonyára szeretné, hogy munkatársai gyorsabban és biztonságosabban tudjanak dolgozni a számítógépeiken, laptopjaikon. Ehhez a megfelelő hardver mellett legalább egy Windows 10 Pro operációs rendszerre van szükség, aminek jelenlegi ára 79.999 forint. 30 felhasználó esetén csak ennek beszerzése 2.399.970 forintot jelent.

Ön is tudná ezt a több mint 2 millió forintot jobban is felhasználni, mintsem szoftverekre költeni, igaz?

Emellett a hardverek –asztali számítógépek, laptopok- akkor működnek igazán jól, ha jogtiszta és folyamatosan frissített szoftverek futnak rajtuk. Így elkerülhető az elavult vagy kétes eredetű programok használata miatti lassulás, a biztonsági rések és fenyegetések megjelenése, az egymással nem kompatibilis eszközök problematikája.

Szoftver bérleti szolgáltatásunk abban segít Önnek és vállalkozásának, hogy a cég által – akár különböző helyen, akár home office-ban – használt számítógépek ideális teljesítménnyel, biztonsági kockázatok nélkül, egymással kompatibilis módon működjenek. A szoftverbérléssel elkerülheti az adott esetben eget ostromlóan magas licenszdíjakat, míg a szoftverek előnyeit maximálisan, költséghatékony módon kihasználhatja a vállalkozás sikerei érdekében. Az általános üzleti felhasználáshoz szükséges szoftverektől kezdve a legspecifikusabb szakmai programokig mindenben tudunk segíteni, hogy az egyszeri nagy kiadásokat el tudja kerülni.

Ne kockáztasson bizonytalan forrásból származó programokkal, és ne is ruházzon be egyszerre újak beszerzésére: vegye fel velünk a kapcsolatot most és mi díjmentesen megmutatjuk Önnek a szoftver bérlésben rejlő lehetőségeit!

Floating Item

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Lejárt vagy kétes forrású szoftvereket
Lassú, nem jól működő IT eszközöket
Adatai elvesztését, ellopását, konkurrenciához kerülését

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Jogtiszta, friss szoftvereket kedvező áron
Jól működő, kompatibilis hardvereket
Biztonságos, bárhonnan működő informatikai megoldásokat
Floating Item
Floating Item
Floating Item
Floating Item

Biztosítsa rendszere hatékonyságát KKV üzemeltetési szolgáltatásunkkal

Belegondolt már abba, hogy mennyi felesleges terhet rak saját vállalkozására csak azzal, hogy az IT eszközei nincsenek folyamatosan karbantartva?
Amennyiben igen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot most és segítünk megoldani a problémáját, ha pedig még nem, akkor viszont figyeljen, mert értékes milliókat tud megtakarítani az alábbiak megismerésével.

A legegyszerűbb indok, amikor KKV üzemeltetési szolgáltatásra van szüksége cégének, hogy a számítógépei, laptopjai mindig működőképesek legyenek. Sokszor láttuk már, hogy mi történik, ha egy alkalmazottnak „elszáll” a gépe és akár napokig nem tud egyáltalán, vagy hatékonyan dolgozni. Persze, ilyenkor jönnek a tartalék megoldások – a régi laptopon is meg lehet csinálni a munkát típusú hozzáállás-, azonban ezzel a legfőbb probléma az, hogy demotiválja a munkatársát, és még hatékony sem lesz.

És mi történik akkor, ha a konkurenciája hirtelen hozzáférne minden adatához, digitálisan tárolt szerződéséhez, dokumentumaihoz, üzleti titkaihoz? Vagy mit tesz abban az esetben, amikor egy munkatársa megnyit egy zsarolóvírust tartalmazó levelet és a teljes hozzáférést saját adataihoz elveszíti? Ezt érdemes megelőzni, ezért gondoskodni kell az alapvető védelemről, mint amilyenek a biztonsági frissítések, vírusirtó és tűzfal megfelelő beállítása, backup-ok készítése, és így tovább.

KKV informatikai szolgáltatásunk keretében arról is tudunk gondoskodni, hogy munkatársai mindig gyors gépekkel tudjanak dolgozni, így folyamatosan tudják hozni azt a hatékonysági szintet, amelyet elvár tőlük – legalábbis az IT eszközökön nem fog ez múlni.

A kedvenc kifogásunk: „Józsi ért hozzá, majd ő megoldja”…

KKV informatika: komoly szektorrá nőtte ki magát

Elnézést a Józsefektől, de bármilyen más nevet is írhattunk volna. Mindig akad valaki a cégnél, aki „nagyon” ért a számítógépekhez. Ez pont olyan, mint az építkezésnél: sokan úgy gondolják tévesen, hogy nem kell szakembert hívni, mert a szomszéd bácsi megoldja okosba.

Valahogy meg fogja, csak meg se közelíti a végeredmény azt, amivel elégedettek lennénk…
Hacsak nem számítástechnikával foglalkozó cége van, akkor biztosan kevés lesz az ott dolgozók tudása (affinitása, vagy ideje!) ahhoz, hogy optimális megoldást találjanak. Nem tudják pontosan azt a gépet kiválasztani az adott feladatra, amire szükség lenne, ezért vagy jobbat és drágábbat, vagy rosszabbat, ezért kevésbé hatékonyabbat fog beszerezni vállalkozása.
Persze egy pár fős, munkájához PC-t, vagy laptopot használó céget el lehet irányítani rendszergazdai segítség nélkül, de 5-10 munkavállaló felett már komolytalan az a cégvezető, aki enélkül menedzseli a saját szervezetét.

Miért?

Mert súlyos millióktól esik el, és ezt sokan észre sem veszik. Az idővel egyre lassuló géppark növekvő kieső munkaidőhöz vezet, ami azt jelenti, hogy a programok, levelek, fájlok betöltésével töltött idő alatt a munkavállalói nem termelnek. Ez éves szinten összeadva akár 7 számjegyű veszteséget is jelenthet, arról nem beszélve, hogy az alkalmazottjai ez idő alatt nem tudnak termelni sem.

Mindemellett a versenytársai feltörhetik rendszerét, zsarolóvírusok pedig megbéníthatják a teljes működését is a cégének, ha nincs megfelelő szakember, aki gondoskodna a védelemről.

Csapatunk nagyvállalatokon edződött, tapasztalt IT szakemberek, akik naprakész tudással és a hatékonyságot szem előtt tartó hozzáállással képesek a legtöbb hazai KKV-nak, így Önnek is olyan segítséget adni, amelyet biztosan meg fog hálálni.

Ne feledje: az IT területére fordított pénz nem költség, hanem befektetés. Befektetés a hatékonyságba, a munkavállalói elégedettségébe, a magasabb profitba. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel kérdéseit – éljen a díjmentes konzultációs lehetőségével, és mi örömmel megmutatjuk, hogyan tudja eredményesebbé tenni vállalkozását!

Floating Item
Floating Item
Floating Item
Floating Item

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Az informatikai szakértelem hiányát
Instabil, megbízhatatlan IT infrastruktúrát
Az üzletmenetet hátráltató informatikai zavarokat

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Állandó informatikai szakemberi segítséget
Számítástechnikai rendszerének üzemeltetését
Cége üzleti tevékenységének IT támogatását

Működtesse gondtalanul hálózatát nagyvállalati IT támogatásunkkal

Számos nagyvállalat küzd azzal a problémával, hogy a beszerzett minőségi számítógépes eszközök és színvonalas szoftverek mégsem hozzák az elvárt teljesítményt vagy stabilitást. A nagyvállalati rendszerek informatikai rendszerét, hálózatát fontos a maximális teljesítmény érdekében folyamatosan optimizálni, ezt pedig magasan képzett IT szakértőkkel lehet a legjobban megoldani. A legjobb üzemeltető informatikusok bérköltsége viszont tetemes is lehet. 

A Smart Digital a nagyvállalati IT üzemeltetés problematikájára is hatékony megoldást kínál. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a nagyvállalatok a rendkívül magas bérköltségek helyett ugyanolyan magas szintű informatikai kompetenciát vehessenek ígénybe költséghatékony IT outsourcing szolgáltatás formájában. Szakértőink gyakorlata és elhivatottsága az Ön vállalati sikereinek is kulcsa lehet!

Mit kerülhet el szolgáltatásunkkal?

Hibás működést, elhibázott fejlesztéseket
Magára hagyott nagyvállalati IT rendszert
Elnagyolt üzemeltetési lépéseket

Mit nyerhet szolgáltatásunkkal?

Professzionális, szakértő IT üzemeltetői hátteret
Folyamatos figyelmet nagy igénybevétel esetén
Szervezeti igényekre szabott szolgáltatást

Kérjen egyedi ajánlatot Ön is!